Sporočilo
  • Stran uporablja piškotke

    Ta stran uporablja piškotke za navigacijo in druge funkcionalnosti. Z uporabo naše strani se strinjate, da jih lahko namestimo na vašo napravo.

    Povezava do EU direktive

Sklic 23. seje skupščine delničarjev družbe Hram Holding, finančna družba, d.d.
Sporočila za javnost

Sklic 23. seje skupščine delničarjev družbe Hram Holding, finančna družba, d.d.

 

Na podlagi veljavne zakonodaje in Pravil Ljubljanske borze d.d., objavlja Hram Holding, finančna družba, d.d. naslednje sporočilo:

 

Hram Holding, finančna družba, d.d., Vilharjeva 29, Ljubljana, objavlja sklic 23. seje skupščine delničarjev družbe, ki bo dne 23.08.2016 s pričetkom ob 10.00 uri na sedežu družbe Vilharjeva 29, Ljubljana.

Gradivo s predlogi sklepov in utemeljitvami je delničerjem na vpogled na sedežu družbe vsak delavnik med 9. in 12. uro, v času od dneva objave sklica do dneva zasedanja skupščine in na spletni strani www.hram-holding.si.

Vzorec prijave udeležbe na skupščino, vzorec pooblastila in informacije o pravicah delničarjev so delničarjem dostopne na sedežu družbe in na spleni strani www.hram-holding.si.

 

Sklic skupščine je objavljen tudi na spletni strani AJPES (eObjave) in za obdobje petih let tudi na spletni strani družbe  www.hram-holding.si.

 

Ljubljana, 22.07.2016

 

Uprava

 

sklic 23. skupščine

gradivo za 23. skupščino

informacije o pravicah delničarjev

prijava za 23. skupščino

prijava in pooblastilo za 23. skupščino

 

 

Zadnjič posodobil Petek, 22 Julij 2016 08:09